BPV bureaus en contactgegevens

Regionaal BPV-bureau Amersfoort e.o.

Het BPV-bureau Amersfoort en Omstreken werkt voor drie  ROC’ s in de regio Amersfoort e.o. Deze betrokken scholen zijn: MBO Amersfoort, ROC Midden Nederland, Het Hoornbeeckcollege. Het BPV-bureau plant de stages en plaatst  de studenten in de beroepsopleidingen Zorg op niveau 3 t/m 4. Deze dienstverlening is voor de betrokken scholen generiek.

Voor stagebedrijven: heeft u stageplekken beschikbaar voor MBO studenten. Dan kunt u deze in Plaza invoeren of contact opnemen met het Regionaal BPVbureau. Wij denken graag met u mee over mogelijke stageplaatsen. indien u specifieke voorwaarden voor stages heeft, dan horen wij dat graag.

Voor studenten: voor de MBO opleidingen heeft  het BPV Bureau contact met de meeste zorgorganisaties in de regio Amersfoort. De zorgorganisaties / stagebedrijven geven het aantal mogelijke stages bij ons op. In de 1e stage hoef je nog geen voorkeur op te geven, wij zoeken dan een stageplaats voor je. In de opvolgende stages vul je een voorkeurformulier in.

Hoe verder in je opleiding  en BPV je komt, hoe meer je zelf mee kunt meedenken en meesturen op de stageplaatsing. In het derde en vierde jaar schrijf je voor je stage een motivatie of sollicitatiebrief. Onder het kopje Scholen- Midden Nederland kun je  meer informatie vinden over de voorbereiding en de regels bij BPV.

 

De volgende medewerkers  zijn verbonden aan het Regionaal BPVbureau:

Ellen Delis, medewerker BPV-bureau: e.delis@rocmn.nl / 0652407863

Willemien Hoefakker, medewerker BPV-bureau: w.hoefakker@rocmn.nl 030/ 0624803915

Barbara Houtzager, BPV-coördinator : b.houtzager@rocmn.nl / 06-42561153

Adres: Maatweg 3, 3813TZ Amersfoort

 

BPV-bureau ROC MN Utrecht (Vondellaan)

Het BPV-bureau van ROC Midden Nederland locatie Utrecht is gehuisvest aan de Vondellaan:  ROC Midden Nederland,  Het BPV-bureau plant de stages en plaatst  de studenten in de beroepsopleidingen Zorg op niveau 3 t/m 4. De opleiding dienstverlening valt onder het welzijnscollege, dit is wel op het zelfde adres.

Voor stagebedrijven: heeft u stageplekken beschikbaar voor MBO studenten. Dan kunt u deze in Plaza invoeren of contact opnemen met het Regionaal BPVbureau. Wij denken graag met u mee over mogelijke stageplaatsen. indien u specifieke voorwaarden voor stages heeft, dan horen wij dat graag.

Voor studenten: voor de MBO opleidingen heeft  het BPV Bureau contact met de meeste zorgorganisaties in de regio Amersfoort. De zorgorganisaties / stagebedrijven geven het aantal mogelijke stage bij ons op. In de 1e stage hoef je nog geen voorkeur op te geven, wij zoeken dan een stageplaats voor je. In de opvolgende stages vul je een voorkeurformulier in.

Onder het kopje Scholen- Midden Nederland kun je  meer informatie vinden over de voorbereiding en de regels bij BPV.

Gerrit van Arkel, BPV-coördinator: g.vanarkel@rocmn.nl / 06-24597624

Miranda Kraan, medewerker BPV-bureau: m.kraan@rocmn.nl / 030-7547446

Saskia van de Giesen, medewerker BPV-bureau: s.vandergiesen@rocmn.nl/ 030-7547446

Adres: Vondellaan 174, 3521GH Utrecht

 

Stagebureau Verpleegkunde HU

Het stagebureau verpleegkunde van Hogeschool Utrecht verzorgt de planning en matching van de stages van de studenten van de bacheloropleiding verpleegkunde (niveau 6).
Het stagebureau plant daarbij de stages voor studenten van de voltijd, deeltijd, verkort voltijd (doorstroom mbo-hbo, in voltijdopleiding) en versnellers (studenten met een VWO-achtergrond of propedeuse HBO / WO (studie in voltijd) of afgeronde HBO- of WO-achtergrond (studie in deeltijd).

Voor stagebedrijven: heeft u stageplekken beschikbaar voor studenten van de bacheloropleiding verpleegkunde? Dan kunt u deze in Plaza invoeren of contact opnemen met het stagebureau verpleegkunde: stagebureauverpleegkunde@hu.nl. Wij denken graag met u mee over mogelijke stageplaatsen. indien u specifieke voorwaarden voor stages heeft, dan horen wij dat graag.
Voor studenten: de opleiding verpleegkunde heeft contact met de meeste zorgorganisaties in de regio Utrecht-Amersfoort. De zorgorganisaties / stagebedrijven geven het aantal mogelijke stage bij ons op. Zelf een stageplek zoeken hoeft dus niet. Wel kun je je eerdere ervaringen en wensen doorgeven aan het stagebureau. Hoe verder in je studie en je stages je komt, hoe meer je zelf mee kunt meedenken en meesturen op de stageplaatsing. In het derde en vierde jaar geldt bijvoorbeeld voor veel stageplaatsen een sollicitatieronde.
Woon je buiten onze regio (de regio van de HU loopt tot aan Gouda, ’t Gooi, Apeldoorn, Rivierenland) en heb je zelf een idee van een stageplek in een zorgorganisatie die niet bij ons bekend is: neem dan vooral contact op met het stagebureau. Wij kunnen dan met het stagebedrijf kortsluiten of een stage daar mogelijk is.

Het stagebureau is te bereiken via stagebureauverpleegkunde@hu.nl.

Adres: stagebureau verpleegkunde
Instituut voor Verpleegkundige Studies, Bacheloropleiding verpleegkunde
Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

De planning en matching van de stages wordt verzorgd door vier medewerkers van het stagebureau (Mindy Braakman, Karin de Jong-Verbree, Tanja Mulder en Connie Reijneveld), in overleg met de stagecoördinatoren van de opleiding verpleegkunde (Ben Princen, Anne Moerman en Jacqueline Dijkstra, Elsa Fekkes). Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via de mail of telefonisch.

Contact via:
Stagebureauverpleegkunde@hu.nl

Karin de Jong-Verbree; 06-38763134; werkdagen: ma-di-wo-do, 8.30-14.30 uur

Connie Reijneveld; 06-38763330; werkdagen: ma-di-do-vrij, 8.00-15.30 uur

Tanja Mulder; 06-38170230 ; werkdagen: ma-di-wo en vrijdagochtend

Stagecoördinatorenbvk@hu.nl

Ben Princen werkdagen: ma-di-wo-do

Jacqueline Dijkstra werkdagen: ma-di-wo-do

Anne Moerman: werkdagen: ma-di-do-vr

Elsa Fekkes: werkdagen: ma-di-do

Isata Kachab-Allouti: per 1 september 2022 werkzaam