BPV bureaus en contactgegevens

Regionaal BPV-bureau Amersfoort e.o.

Het BPV-bureau Amersfoort en Omstreken werkt voor drie  ROC’ s in de regio Amersfoort e.o. Deze betrokken scholen zijn: MBO Amersfoort, ROC Midden Nederland, Het Hoornbeeckcollege. Het BPV-bureau plant de stages en plaatst  de studenten in de beroepsopleidingen Zorg op niveau 3 t/m 4. Deze dienstverlening is voor de betrokken scholen generiek.

Voor stagebedrijven: heeft u stageplekken beschikbaar voor MBO studenten. Dan kunt u deze in Plaza invoeren of contact opnemen met het Regionaal BPVbureau. Wij denken graag met u mee over mogelijke stageplaatsen. indien u specifieke voorwaarden voor stages heeft, dan horen wij dat graag.

Voor studenten: voor de MBO opleidingen heeft  het BPV Bureau contact met de meeste zorgorganisaties in de regio Amersfoort. De zorgorganisaties / stagebedrijven geven het aantal mogelijke stages bij ons op. In de 1e stage hoef je nog geen voorkeur op te geven, wij zoeken dan een stageplaats voor je. In de opvolgende stages vul je een voorkeurformulier in.

Hoe verder in je opleiding  en BPV je komt, hoe meer je zelf mee kunt meedenken en meesturen op de stageplaatsing. In het derde en vierde jaar schrijf je voor je stage een motivatie of sollicitatiebrief. Onder het kopje Scholen- Midden Nederland kun je  meer informatie vinden over de voorbereiding en de regels bij BPV.

De volgende medewerkers  zijn verbonden aan het Regionaal BPVbureau:

Ellen Delis, medewerker BPV-bureau: e.delis@rocmn.nl / 0652407863

Willemien Hoefakker, medewerker BPV-bureau: w.hoefakker@rocmn.nl 030/ 0624803915

Barbara Houtzager, BPV-coördinator : b.houtzager@rocmn.nl / 06-42561153

Adres: Maatweg 3, 3813TZ Amersfoort

 

BPV-bureau ROC MN Utrecht (Vondellaan)

Het BPV-bureau van ROC Midden Nederland locatie Utrecht is gehuisvest aan de Vondellaan:  ROC Midden Nederland,  Het BPV-bureau plant de stages en plaatst  de studenten in de beroepsopleidingen Zorg op niveau 3 t/m 4. De opleiding dienstverlening valt onder het welzijnscollege, dit is wel op het zelfde adres.

Voor stagebedrijven: heeft u stageplekken beschikbaar voor MBO studenten. Dan kunt u deze in Plaza invoeren of contact opnemen met het Regionaal BPVbureau. Wij denken graag met u mee over mogelijke stageplaatsen. indien u specifieke voorwaarden voor stages heeft, dan horen wij dat graag.

Miranda Kraan, medewerker BPV-bureau: m.kraan@rocmn.nl / 030-7547446

Voor meer info over BPV ROCMN afdeling UTRECHT, zie hier

 

Stagebureau Verpleegkunde HU

Het stagebureau verpleegkunde van Hogeschool Utrecht verzorgt de planning en matching van de stages van de studenten van de bacheloropleiding verpleegkunde (niveau 6).
Het stagebureau plant daarbij de stages voor studenten van de voltijd, deeltijd, verkort voltijd (doorstroom mbo-hbo, in voltijdopleiding) of afgeronde HBO- of WO-achtergrond (studie in deeltijd).

Voor stagebedrijven: heeft u stageplekken beschikbaar voor studenten van de bacheloropleiding verpleegkunde? Dan kunt u deze in Plaza invoeren of contact opnemen met het stagebureau verpleegkunde: stagebureauverpleegkunde@hu.nl. Wij denken graag met u mee over mogelijke stageplaatsen. Indien u specifieke voorwaarden voor stages heeft, dan horen wij dat graag.

Voor studenten: de opleiding verpleegkunde heeft contact met de meeste zorgorganisaties in de regio Utrecht-Amersfoort. De zorgorganisaties / stagebedrijven geven het aantal mogelijke stageplaatsen bij het stagebureau op.
Voor wie buiten de regio woont (de regio van de HU loopt tot aan Gouda, ’t Gooi, Apeldoorn, Rivierenland) geldt dat er zelf een stageplek gezocht kan worden. Wanneer de  zorgorganisatie niet bekend is bij de HU wordt vooraf gecheckt of de stagevoorwaarden geborgd zijn.

Het stagebureau is te bereiken via stagebureauverpleegkunde@hu.nl.

Adres: stagebureau verpleegkunde
Instituut voor Verpleegkundige Studies, Bacheloropleiding verpleegkunde
Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

De planning en matching van de stages wordt verzorgd door vier medewerkers van het stagebureau (Mindy Braakman, Karin de Jong-Verbree, Tanja Mulder en Connie Reijneveld), in overleg met de coördinatoren praktijkleren van de opleiding verpleegkunde (Ben Princen, Anne Moerman, Elsa Fekkes en Isata Allouti).

Contact via:
Stagebureauverpleegkunde@hu.nl

Karin de Jong-Verbree; 06-38763134; werkdagen: ma-di-wo-do, 8.30-14.30 uur

Connie Reijneveld; 06-38763330; werkdagen: ma-di-do-vrij, 8.00-15.30 uur

Tanja Mulder; 06-38170230 ; werkdagen: ma-di-wo en vrijdagochtend

coordinatiepraktijklerenbvk@hu.nl

Ben Princen werkdagen: ma-di-wo-do

Isata Allouti werkdagen: di-wo-do-vr

Anne Moerman: werkdagen: ma-di-do

Elsa Fekkes: werkdagen: ma-di-do