MBO Amersfoort (mbo)

Nieuws i.v.m het Coronavirus :

Beste partner,

In lijn met de berichtgeving van het kabinet heeft MBO Amersfoort besloten per direct de onderwijsactiviteiten op alle locaties te stoppen. Hierbij staat de gezondheid van onze medewerkers en studenten voorop. Komende drie dagen zullen wij voorbereidingen treffen om onderwijs op afstand mogelijk te maken zodat we toch ons onderwijs kunnen continueren. Voor wat betreft onze leerlingen die op stage zijn volgen wij de richtlijnen van uw organisatie. Daarbij willen wij graag een beroep doen op uw verantwoordelijkheid ten aanzien van de gezondheid van onze studenten.

Laten we met elkaar in gesprek blijven over het verloop van de coronacrisis en de aanpak voor onze studenten.  Voor specifieke vragen kunt u terecht bij de betreffende stagebegeleider van MBO Amersfoort.

Vriendelijke groet,

 

 

MBO Amersfoort – Maak Het Mee!

De school voor Gezondheidszorg en de school voor Welzijn is een onderdeel van MBO Amersfoort  en is gehuisvest op de Leusderweg 30-34 te Amersfoort. Op onze school hebben we een grote diversiteit aan Zorg en Welzijn opleidingen.

Voor de opleidingen MBO- Verpleegkundige en Verzorgende IG / Maatschappelijke Zorg werkt de school voor Gezondheidszorg samen met het Regionale Stagebureau op de Maatweg 3 in Amersfoort; zij doen de matching en coördinatie van deze opleidingen.

De stages voor de opleiding Dienstverlening- Helpende Zorg en Welzijn Niveau 2 wordt door ons eigen BPV bureau op locatie Leusderweg gematcht en gecoördineerd.  De betreffende stageplaatsen in de zorg worden wel door de medewerkers van het Regionale Stagebureau in ROB geregistreerd

 

Leusderweg – Amersfoort