MBO Amersfoort (mbo)

Actuele afspraken COVID-19

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 mogen wij op onze school weer deels fysiek onderwijs organiseren. We houden ons hierbij aan de geldende adviezen van het RIVM. Studenten horen vanuit hun opleiding of en wanneer zij op school worden verwacht/ online les krijgen. Naast deze fysieke lessen bieden wij ook online lessen aan, dusdanig dat onze studenten hier zo min mogelijk hinder van ondervinden en goed voorbereid aan hun stage kunnen deelnemen. Studenten kunnen op hun rooster zien wanneer zij op school worden verwacht of moeten deelnemen aan de online lessen.

MBO Amersfoort – Maak Het Mee!

De school voor Gezondheidszorg en de school voor Welzijn zijn beide een onderdeel van MBO Amersfoort en gehuisvest op de Leusderweg 30-34 te Amersfoort. Op onze school hebben we een grote diversiteit aan Zorg en Welzijn opleidingen.

Voor de opleidingen MBO- Verpleegkundige en Verzorgende IG / Maatschappelijke Zorg werkt de school voor Gezondheidszorg samen met het Regionale Stagebureau op de Maatweg 3 in Amersfoort; zij doen de matching en coördinatie van deze opleidingen.

De stages voor de opleiding Dienstverlening- Helpende Zorg en Welzijn Niveau 2 wordt door ons eigen BPV bureau op locatie Leusderweg gematcht en gecoördineerd.  De betreffende stageplaatsen in de zorg worden wel door de medewerkers van het Regionale Stagebureau in ROB geregistreerd

 

Leusderweg – Amersfoort